Hur Rakar Man Sig Med En Elektrisk Rakapparat? Vad Som Helst För Ett Leende

Bladen håller mellan 12-18 månader males kan bytas ut för att få din rakapparat tillbaka till optimum prestanda. De kommer inte att hända dig varje gång, men de kommer att hända. När du nickar eller skär dig, se till att ta en ren vävnad eller trasa och applicera direkt tryck för att stoppa blödningen. Rakning är helt enkelt att använda en rakhyvel för att ta bort spetsen på hårstrået som har vuxit upp genom huden. Det finns vanliga rakhyvlar som antingen är helt engångsbara eller har ett engångsblad som måste bytas ut regelbundet, och det finns elektriska rakhyvlar. Vissa rakapparater kommer med sina egna rengöringsinstruktioner, så ignorera inte dessa. Se until bästa rakapparat att du regelbundet tar bort eventuella herrelösa hårstrån från skärarna och byt ut eventuella delar om det behövs.

Shaver intitle:how

Även om tekniken är lätt att bemästra, finns det några raktips att tänka på. Men om du är sugen på att prova elektriska, kan du göra värre än att följa våra praktiska tips för rakning med en elektrisk rakhyvel. När allt kommer omkring vet vi oss runt en rakning — oavsett om det är tekniskt drivet eller back-to-basics. Sammanfattningsvis, även om möjligheten att använda en elektrisk rakapparat för första gången kan verka skrämmande, beväpnad med dessa riktlinjer, är du redo för framgång. Resan till att bemästra elektrisk rakning kräver flit, övning och ett observant tillvägagångssätt. När du odlar denna färdighet kommer konsten att elektrisk rakning att bli en integrerad del av din grooming-rutin och leverera effektiva och tillfredsställande resultat. Det kommer inte att hända varje gång, men när det gör det, få en ren vävnad eller handduk och tryck den mot snittet tills blödningen upphör (vilket inte borde vara särskilt långt).

Ta stadigt tag i rakapparaten, tryck försiktigt på den på huden för att maximera hudkontakten och fortsätt med att göra säkra men långsamma drag i kind av en linje. Gå gärna antingen från vänster till höger eller upp till ner så länge du gör det i horisontella/vertikala linjer.

Efter en tid kommer du att ha en mental karta över kornriktningen på ditt skägg och du behöver inte längre känna det med handen. Om du har drawback med att fånga de sista hårstråna, sträck ut huden lite för att höja hårstråna och raka de fläckar som är svåra att nå. En prick rakgel eller ungefär en boll av skum i valnötsstorlek är gott. Denna elektriska rakhyvel i serie 7 har 360°-anpassning och AutoSense-teknik för en smidig rakning, även i knepiga områden. Här på Wilkinson Sword gillar vi ofta att hålla saker analoga och litar på att vårt otroliga utbud av rakhyvlar och blad ger en stable prestanda varje gång.

Steg Three: Applicera Shave Oil Eller Shave Gel

Ändra det regelbundet så kommer du att dra ännu mer beundrande blickar på gatan. Rakning mot säden, eller mot hårväxtens riktning, är en av de främsta orsakerna till irritation från rakning. Rakning med hårväxtens riktning minskar avsevärt risken för irritation, samtidigt som den ger en nära rakning. Eftervården av din hud är lika viktig som själva rakningen. Tvätta och behandla din hud med en återfuktande kräm utan parfym efter din rakning. På så sätt ger du din hud näring och den läker snabbare. Bytte du från ett annat raksystem och är din hud irriterad?

Om Rakapparater

Medan regelbunden rengöring håller din rakenhet i gott skick, är det också viktigt att göra djuprengöring ibland för bästa prestanda. Slutligen, att ha ett rakat huvud kan vara ett bra sätt att spara pengar.

Hur Man Använder Electric Head Shaver För Första Gången

För att få den optimala betraktningsvinkeln, böj huvudet uppåt och flytta närmare spegeln. För smidig och enkel rakning är det viktigt att du letar efter kornen i ansiktet. För att göra detta måste du gnugga de områden i ansiktet där ansiktshår växer och gå med ådring på det sätt som känns smidigast. När du väl känner motståndet skulle det vara mot strömmen.

Steg 6Håll trycket även för att uppnå bästa möjliga rena rakning. Du behöver inte trycka så hårt som du gör med en manuell rakhyvel. Små skärsår och hack kan hända om du trycker för hårt eftersom små bitar av din hud faktiskt kommer in genom perforeringarna i folierna och ett mycket tunt lager av hudceller skrapas bort. När du rakar ett område med många tillväxtmönster för morrhåren har du det bättre med mycket korta slag, ständigt justerar riktningen eller until och med trycket. Detta kommer att få hårstråna att stå raka och därmed lätt fångas av rakapparaten och kommer också att göra huden tätare, vilket minimerar riskerna för skärsår. Din elektriska rakapparat presterar optimalt när den hålls i ninety graders vinkel och i permanent kontakt med huden.

Nu när din hårbotten är förberedd och smord är det dags att börja raka sig. Om du använder en elektrisk rakapparat, se till att du bara har applicerat en liten mängd glidmedel. Se until att gå över varje sektion av ditt huvud flera gånger och se till att få en jämn rakning. Om du använder en rakhyvel bör du vara mer liberal med smörjmedlet för att se till att du har en fin kudde mot bladet.

Om du aldrig har rakat dig med en elektrisk rakapparat förut, är du (förståeligt nog) förmodligen förvirrad över hur exakt det fungerar. Rakning med en elektrisk rakapparat är mycket snabbare, males det tar definitivt lite att vänja sig vid. Vi har satt ihop den här steg-för-steg-guiden för att lära dig vad du ska göra, vad du inte ska göra och hur du undviker irritation och de där fruktade rakhyvelbultarna. Innan du vet ordet av kommer du att använda en elektrisk rakapparat som ett proffs.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *